Satan Avslöjad

HEM >> SATAN AVSLÖJAD

SATAN AVSLÖJAD

* Satan är lögnens fader och han hatar alla utom sig själv. Det finns många som vill följa Satan för att de tror att Satan är snäll mot dem och ger dem vad de vill ha. Därför lever t ex väldigt många ledare och olika kändisar här i världen för Satan - för Satan hjälper dem att "lyckas" här i livet. Men Satan lurar dem bara, han erbjuder dem världen i detta liv, men när de dör så kommer Satan att låta dem brinna i all evighet i helvetet. Satan skrattar åt alla som dyrkar honom.


* Satan är fadern av all synd och var den första syndaren.


* Satan kommer bara till folk för att mörda, stjäla och förstöra.


* Satan går runt som ett rytande lejon och söker efter vem han kan sluka. Men med Jesus skydd så har han ingen makt mot oss.


* Satan kan komma som en ängel av ljus för att lura oss, han är otroligt smart och utan hjälp av Jesus kan vi inte motstå Satans attacker och lögner.


* Satan är rädd för Jesus och har ingen makt mot honom. Satan vet att han är dömd till helvetet och att han inte kan komma tillbaka till himlen. Det är därför han gör allt för att dra ner så många som möjligt till helvetet med honom.


* När Satans tid är ute så kommer han brinna där i evighet, med alla dem som valde att följa honom.


* Satan påverkar våra tankar, han påverkar hur vi tänker och Jesus gör det också. Fast de flesta vill inte lyssna till Jesus utan till Satan.


* Depressioner och andra mentala problem kommer från Satan.


* Satan kommer att fresta dig mer än tidigare när du följer Jesus eftersom han vet att du nu inte längre vill leva i synd utan för Jesus. Han kommer göra allt för att du ska falla tillbaka i synd. Men Jesus kan hjälpa dig. Jesus kan göra dig fri från synd men frestelser kommer som sagt komma ändå. Be till Jesus om hjälp och du kan stå emot Satans attacker.


* Stå emot djävulen med hjälp av Jesus och han kommer fly från dig. Bibeln säger:


"Underordna er därför Gud. Stå emot djävulen, så skall han fly bort från er." - Jakobs brev 4:7

Copyright @ Alla rättigheter för hemsidan förbehålls