Dela ut skrifter

HEM >> DELA UT SKRIFTER

SKRIFTER OM EVANGELIET

Ett effektivt sätt att sprida Ordet på är att dela ut skrifter om evangeliet till folk. Här på sidan finner du några av de skrifter jag delar ut. Fått drömmar av Herren att han är mycket nöjd med skrifterna. Om du vill vara en av dem som delar ut/skickar hem dessa skrifter till folk som behöver höra evangeliet så är du välkommen att skriva ut dessa och sedan bara klippa ur dem, och sedan är de klara för delas ut! (Ett tips är att alltid ha en bunt med skrifter i fickan när du går ut för du vet aldrig vilka du möter på. Det finns olika sorters traktat, för vuxna och en som passar mer för barn. Mer information finner du nedanför på sidan i samband med skrifterna:)


Dessa skrifter precis nedanför är för vuxna och innehåller fyra olika varianter,

alla har en bibelvers med i dem:                                                                                                               


Dessa skrifter är information om evangelisten Christer Åbergs bok "Den längsta natten" som skrevs för några år sedan. En gripande bok där allt har hänt på riktigt och Christer berättar hur Jesus hjälpt honom i hans svåraste tider i hans liv. En bra idé att dela ut denna skrift med reklam till boken är till dem som gillar att läsa men inte är särskilt intresserada av få ett traktat om Jesus fakta. En finurlig väg att evangelisera på! :)

Det sista pappret med skrifter om evangeliet är mer anpassad till yngre personer, där evolutionsteorin exponeras som lögn och det står lite om olika varianter av djur och hur Gud skapade dem som djur liksom vi människor skapats som människor, och inget som skapelsen av livet har blivit evolverat. Ett kortfattat traktat som är väldigt enkelt att förstå och därför mer anpassat till de yngre, men givetvis kan dessa skrifter hjälpa vuxna att finna sanningen också!


PS! Här är en video till dig med information varför dela ut skrifter är så effektivt, och där jag ger tips på hur man ska gära det på bästa sätt. Jag går även igenom några av skrifterna här jag har, se gärna videon:
Fyra inspererande bibelverser här nedanför om vikten det är att predika evangelium till folk:

(Och dela ut skrifter som sagt är ett bra sätt att sprida Ordet på!)


"Var därför fasta och orubbliga, mina älskade bröder, och arbeta alltid hängivet för Herren, eftersom ni vet att ert arbete i Herren inte är förgäves." - 1 Korintierbrevet 15:58


"Låt oss inte tröttna på att göra gott. Ty när tiden är inne får vi skörda, om vi inte ger upp." - Galaterbrevet 6:9


"Ty om jag predikar evangelium har jag inget att berömma mig av, eftersom jag är tvingad till det. Ve mig om jag inte predikar evangelium!" - 1 Korintierbrevet 9:16


"Gå ut i hela världen och predika evangelium till hela skapelsen." - Markusevangeliet 16:15